Video

VHS / VHS-C / Video8 / Hi8 / mini dv / Mini DVD/ DV / U-Matic/ Betacam

VISSTE DU AT

Videokasettene dine kan  etterhvert slutte å fungere fordi mangnetbåndene avmagnetiseres over tid. Da vil opptakene dine kunne bli tapt for alltid. 

Gjør noe med dette nå!

 Med moderne teknologi, kan vi overføre dine videoer til digitale medier slik at du kan ta vare på dine verdifulle minner.

1. Oppstart & lagringsmedium

Du kan få overført dine videoer til minnepenn/harddisk, enten formålet er å gjenoppleve svunne tider, eller du er i gang med et omfattende filmprosjekt!
 
Fordelen med å få opptakene dine på en minnepenn er at du enkelt kan legge dem over på datamaskinen din og sette alt sammen til en filmpresentasjon for en spesiell anledning. Minnepennen vil fungere som midlertidig lagring, der vi anbefaler at filene lagres permanent på PC eller sky. Minnepennen får plass i lommeboken din.

Ved nedlastbare filer får du en kode som du laster alle filene ned fra nettet. Veldig enkelt og greit da du slipper å overføre videoene dine til maskinen for å evt. jobbe videre med et filmprosjekt. 

Filene vil være tilgjengelig for nedlastning i 3 måneder. 

Fordelen med å få opptakene dine på en harddisk er at du enkelt kan legge dem over på datamaskinen din og sette alt sammen til en filmpresentasjon for en spesiell anledning. Den er av god kvalitet og er veldig egnet til større filer som video er.

2. Overføring & kvalitet

Prisen gjelder pr. påbegynt innspilte time av alle videoformater. 

Har du Mini-Dv anbefaler vi å få det overført til H.264 for best kvalitet.

Prisen gjelder pr. påbegynt innspilt time av Mini-DV.

Dersom opptakene skal bearbeides videre anbefaler vi H.264 formatet fra dine mini-DV kassetter. Dette er et filformat, som til tross for komprimering, beholder bilder og lyd med høy nøyaktighet. Ettersom H.264 filene blir betydelig større enn MPEG-4 leveres disse kun til harddisk.

  • Skifte mellom kassetter Kr. 50,-

  • Pris på valgt oppstart & lagringsmedium kommer i tillegg.

  • Reperasjon av kassetter Kr. 199,-

3. Lever inn dine videokassetter

Befinner du deg i Stavanger-området er du velkommen innom vårt kontor i Auglendsmyrå 6B på Åsen. Åpningstidene er 09.00-15.00 alle hverdager.

Bor du i andre deler av Norge kan du sende videoene dine til oss i posten. 

Film & Fotopartner A/S
Auglendsmyrå 6B
4016 Stavanger

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål om forsendelsen.