Video

VHS/ VHS-C/ Video 8/ Hi8/mini dv/ Mini DVD/ DV / U- Matic/ Betacam

Visste du at dine videokasetter etterhvert kan slutte å fungere fordi mangnetbåndene avmagnetiseres over tid?

Da vil opptakene dine kunne bli tapt for alltid. Gjør noe med dette nå! Med moderne teknologi, kan vi overføre dine videoer til digitale medier slik at du kan ta vare på dine verdifulle minner.

VHS / VHS-C/ Video 8 / HI8 / Mini DV / Mini DVD / U-Matic / Betacam

 

 

 1. Velg hvilket lagringsmedium du ønsker.

Du kan få overført dine videoer til minnepenn/harddisk, enten formålet er å gjenoppleve svunne tider, eller du er i gang med et omfattende filmprosjekt!
 

Vi er fremtidsrettet, og DVD’ene ser ut til å mistet sin storhetstid. Fordelen med å få opptakene dine på en minnepenn/harddisk er at du enkelt kan legge dem over på datamaskinen din og sette alt sammen til en filmpresentasjon for en spesiell anledning.

 

 

2. Alle videokassetter kan overføres til .MPEG4. 

Har du Mini-Dv anbefaler vi å få det overført til H.264 for best kvalitet.

Dersom opptakene skal bearbeides videre anbefaler vi H.264 formatet fra dine mini-DV kassetter. Dette er et filformat, som til tross for komprimering, beholder bilder og lyd med høy nøyaktighet. Ettersom H.264 filene blir betydelig større enn MPEG-4 leveres disse kun til harddisk.

 

3. Vi tilbyr også 

DVD-produksjon.

videokassetter

4. Lever inn dine videokassetter 

Er du i Stavanger-området er du velkommen innom vårt kontor i Auglendsmyrå 6B på Åsen. Bor du i andre deler av Norge kan du sende til oss i posten.