FFP logo
3. februar 2019

BEDRIFTSFOTOGRAFERING

Vi skreddersyr bildene for deg og din bedrift. Har du behov for noen nye flotte bilder til markedsføring og nettside har vi den rette fotografen for deg.
Ta kontakt med vår fotograf Eirik Anda på eirik@ffpas.no


Bedriftsfoto, Fotograf Eirik Anda Bedriftsfoto, Fotograf Eirik Anda Bedriftsfoto, Fotograf Eirik Anda Bedriftsfoto, Fotograf Eirik Anda Bedriftsfoto, Fotograf Eirik Anda Bedriftsfoto, Fotograf Eirik Anda


Flere og større bilder finner du på vårt bedriftsgalleri.


10. januar 2019

GRATIS RESTAURERING

Lever dine smalfilmer til oss. Vi scanner i HD og utfører nå gratis restaurering ut januar. Normalpris kr.2499,- nå kun kr.1499,- / timen.
Se film for å se forskjellen. Gjengitt med tillatelse av Caprino Filmcenter.


For mer informasjon om HD-overføring og restaurering, kan du sjekke ut smalfilmsiden.


8. januar 2019

TILBUD BARNEFOTOGRAFERING

Barnefoto

For bestilling, ta gjerne direkte kontakt med vår fotograf på tina@ffpas.no .

Flere bilder av barn finner du på barnegalleri.


14. desember 2018

BRYLLUPSFOTOGRAFERING 2019

Bryllupsplaner for det kommende året? Bestill fotograf hos oss allerede nå. Mer informasjon og priser finner dere på bryllupssiden.
For bestilling ta gjerne direkte kontakt med våre fotografer på tina@ffpas.no eirik@ffpas.no

Tilbakeblikk på noen av de flotte brudeparene vi fikk fotografere i 2018:


Bryllupsfoto Bryllupsfoto Bryllupsfoto Bryllupsfoto Bryllupsfoto Bryllupsfoto Bryllupsfoto Bryllupsfoto Bryllupsfoto


Flere og større bilder finner du på vårt bryllupsgalleri.


20. november 2018

JULEFOTOGRAFERING

Nå nærmer julen seg med stormskritt, så tiden for å tenke på årets julekort er her! Julepakken inkluderer 1 times fotografering, med 15 bilder til fri bruk for kr. 2500,-
For bestilling ta kontakt med vår fotograf Tina Johansen på tina@ffpas.no


Barnefoto, jul, Tina Johansen Barnefoto, jul, Tina Johansen Barnefoto, jul, Tina Johansen


Flere og større bilder finner du på vårt barnegalleri.


16. november 2018

RSM NORGE

Vi har tatt bilder av denne flotte gjengen på RSM Norge, her er noen eksempelbilder.
Trenger du og din bedrift noen nye flotte bilder? Ta kontakt med vår fotograf Eirik Anda på eirik@ffpas.no


Bedriftsfoto for RSM, Fotograf Eirik Anda Bedriftsfoto for RSM, Fotograf Eirik Anda Bedriftsfoto for RSM, Fotograf Eirik Anda Bedriftsfoto for RSM, Fotograf Eirik Anda Bedriftsfoto for RSM, Fotograf Eirik Anda Bedriftsfoto for RSM, Fotograf Eirik Anda


Flere og større bilder finner du på vårt bedriftsgalleri.


22. oktober 2018

BILDEDRYSS HJEM 2018

Denne helgen deltok vi på Hjem2018 i Stavanger Forum. Det ble en flott helg - tusen takk til alle som tok turen innom!

hjem2018, Film&Fotopartner hjem2018, Film&Fotopartner hjem2018, Film&Fotopartner hjem2018, Film&Fotopartner 5. oktober 2018

BILLETTER TIL HJEM

Helgen 19-21 oktober er vi å finne på HJEM 2018 sammen med CEWE/Japan Photo. Trykk på linken for å skaffe deg gratisbilletter!

Håper vi sees der!

hjem billetter 18. september 2018

SMALFILM OVERFØRING

Lurer du på hvordan vi overfører smalfilmen din i HD?

Scanningen foregår på såkalt “frame by frame” - bilde for bilde, og beholdes digitalt fra bildet er tatt. Arbeidet utføres på moderne utstyr, med kvalifisert personell.

HD og 2K overføres på en ny, flott maskin. Denne har ruller, PTR - particle transfer roller, som fjerner mye støv og korn fra filmens overflate før overføring. Filmen blir varsomt ført gjennom maskinen, og filmens perforeringer/hull leses av med laser. Man slipper da ødelagte perforeringer etter hjul som drar frem filmen. Laseren blir “trigget” av perforeringen filmen, og ber kameraet om å ta et bilde. Dette skjer mange ganger per sekund. Plassen hvor filmen blir tatt bilde av, har en ganske smal passasje. Det gjør at filmen beveger seg veldig lite rundt, og det sikrer et skarpere bilde. Motorer sørger for at det er et jevnt spenn på filmen, slik at også bølgete film kan leses med minimal uskarphet.

Maskinen er utstyrt med en avansert og kraftig LED lampe. Denne justerer hele tiden hvitbalanse fra filmen. Objektivet og kameraet som benyttes, er av ypperste klasse. Sammen henter de ut mye detaljer, og beholder skarpheten over hele bildet. Fargene og sortnivået settes manuelt i opptaksprogrammet mens filmen tas opp.

smalfilm maskin 13. september 2018

MØT OSS PÅ HJEM

19 - 21 OKTOBER 2018 er vi å finne på HJEM arrangementet!

"Hjem er et spennende arrangement for alle som skal vil bli inspirert til å skape et hjem. På Hjem 2018 blir du møt av en herlig blanding av salgsutstilling, event med masse aktiviteter og markedsplass med nisjeprodukter. Være med på ølbryggingskurs i "Garasjen", får ideer til uterommet i "Hagen", se de hoteste trender innen gardiner og møbler i "Stuen", eller nisjeprodukter og demokjøkkenet på "Kjøkkenet". Mer informasjon finner du på hjemmesiden deres.

Hjem messen 2018