FFP logo
22. oktober 2018

BILDEDRYSS HJEM 2018

Denne helgen deltok vi på Hjem2018 i Stavanger Forum. Det ble en flott helg - tusen takk til alle som tok turen innom!

hjem2018, Film&Fotopartner hjem2018, Film&Fotopartner hjem2018, Film&Fotopartner hjem2018, Film&Fotopartner 5. oktober 2018

BILLETTER TIL HJEM

Helgen 19-21 oktober er vi å finne på HJEM 2018 sammen med CEWE/Japan Photo. Trykk på linken for å skaffe deg gratisbilletter!

Håper vi sees der!

hjem billetter 18. september 2018

SMALFILM OVERFØRING

Lurer du på hvordan vi overfører smalfilmen din i HD?

Scanningen foregår på såkalt “frame by frame” - bilde for bilde, og beholdes digitalt fra bildet er tatt. Arbeidet utføres på moderne utstyr, med kvalifisert personell.

HD og 2K overføres på en ny, flott maskin. Denne har ruller, PTR - particle transfer roller, som fjerner mye støv og korn fra filmens overflate før overføring. Filmen blir varsomt ført gjennom maskinen, og filmens perforeringer/hull leses av med laser. Man slipper da ødelagte perforeringer etter hjul som drar frem filmen. Laseren blir “trigget” av perforeringen filmen, og ber kameraet om å ta et bilde. Dette skjer mange ganger per sekund. Plassen hvor filmen blir tatt bilde av, har en ganske smal passasje. Det gjør at filmen beveger seg veldig lite rundt, og det sikrer et skarpere bilde. Motorer sørger for at det er et jevnt spenn på filmen, slik at også bølgete film kan leses med minimal uskarphet.

Maskinen er utstyrt med en avansert og kraftig LED lampe. Denne justerer hele tiden hvitbalanse fra filmen. Objektivet og kameraet som benyttes, er av ypperste klasse. Sammen henter de ut mye detaljer, og beholder skarpheten over hele bildet. Fargene og sortnivået settes manuelt i opptaksprogrammet mens filmen tas opp.

smalfilm maskin 13. september 2018

MØT OSS PÅ HJEM

19 - 21 OKTOBER 2018 er vi å finne på HJEM arrangementet!

"Hjem er et spennende arrangement for alle som skal vil bli inspirert til å skape et hjem. På Hjem 2018 blir du møt av en herlig blanding av salgsutstilling, event med masse aktiviteter og markedsplass med nisjeprodukter. Være med på ølbryggingskurs i "Garasjen", får ideer til uterommet i "Hagen", se de hoteste trender innen gardiner og møbler i "Stuen", eller nisjeprodukter og demokjøkkenet på "Kjøkkenet". Mer informasjon finner du på hjemmesiden deres.

Hjem messen 2018