FFP logo

UTVALGTE KUNDER

Motehus Fortis-petroleum Visma
DRM Simex
Fishbones TABU UB
Kloster SAR
Okse Onlinelog qualisoft

VÅR HISTORIE

Film & Fotopartner A/S i sin nåværende form ble etablert i 2009. Den spede begynnelsen var imidlertid helt tilbake i 1994. Firmaet har i dag i overkant av 40 ansatte og omsetter for over 14 millioner kroner eks. mva. årlig. Selskapet har i all hovedsak to forretningsområder hvorav fotografering og konverteringstjenester er det ene. Film & Fotopartner A/S sitter på betydelig kompetanse innen foto og digitalisering og flyttet i 2014 inn i moderne lokaler på Åsen i Stavanger kommune.

Vårt konsept

Helt siden starten for over 20 år siden har konseptet vært å tilby digitaliseringstjenester til privatmarkedet til en overkommelig pris, og på den måten bidra til å sikre verdifulle minner for kommende generasjoner. Siden starten har vi overført flere hundre mil med smalfilm og tusenvis med timer videotape til nye media. Vi garanterer at dine verdifulle minner er i trygge hender hos kompetente, samvittighetsfulle medarbeidere.

Etter innflytting i nye 300 m2 store lokaler i det tidligere Ellingsen/Kodak bygget på Åsen har vi også utvidet virksomheten til å innbefatte retusjering, fotografering og studio-utleie. Tilknyttet vårt studio har vi en betydelig utstyrspark både av blitzutstyr og kameraoptikk som kan leies for kortere eller lengre perioder.

Vi har også ansatt tre flinke fotografer som dekker de fleste områder fra Bryllupsfoto og barnebilder til produktfoto og bedriftsfoto.

Storformatprint Fotostudio Smalfilm digitalisering

HER ER VI

Daglig leder

JAN WILLY R. JOHANSEN

Firmaets daglige leder og grunnlegger. Med over 40 års fotoerfaring og mer enn 25 års erfaring innen smalfilmkonvertering innehar han betydelig og verdifull kompetanse. Sørger for at de forskjellige oppdrag blir vel ivaretatt av de riktige medarbeiderne med den rette kompetansen for akkurat din jobb. Tett oppfølging sikrer at dine verdifulle minner er i trygge hender.
jw@ffpas.no

Jan Willy Johansen

Kontorsjef

ELSE R. TJØSTHEIM

Med over 25 års fartstid innen videokonvertering og kundekontakt. Tidligere erfaring fra Posten, den gang Posten var vår viktigste kommunikasjonskanal. Sørger for at alle innkommende oppdrag blir registrert nøyaktig, vel vitende om at det er dine verdifulle minner som betros oss. Har du spørsmål om en ordre, eller spesielle ønsker for forsendelsen, hjelper hun deg med glede.
else@filmogfotopartner.no

Else Randi Tjøstheim

Filmtekniker

KORNELIUS KIIL ENOKSEN

Utdannet innen fjernsyns- og multimedieproduksjon ved Universitetet i Stavanger. Tekniske standarder og kodeker er spesielle interesser, et fagfelt som stadig endrer seg. Stor interesse for de små detaljene, og jobber nøyaktig og strukturert med dine verdifulle minner.
kornelius@ffpas.no

Kornelius Kiil Enoksen

Produksjonsassistent/WEB ansvarlig

KRISTINE VINJE

Den praktiske gjennomføringen av konverteringsjobben er det Kristine som tar seg av. Diskresjon er en selvfølge i vår bransje, og alle skal kunne føle seg trygge på at familiens verdifulle minner aldri kommer på avveie. Kristine drifter og videreutvikler vår nettside, og påtar seg også web-design for eksterne kunder.
kristine@filmogfotopartner.no

Kristine Vinje

Fotograf

TINA JOHANSEN

Ung kreativ fotograf, som har spesialisert seg på «on location» bryllupsbilder, enten det dreier seg om noen timer eller hele dagen. En blid og sosial fotograf som glir rett inn i bryllupsfesten. Verdifulle minner bevares for all ettertid. Hun tar også gjerne produktfoto og mote i vårt studio.
tina@ffpas.no

Tina Johansen

Fotograf/Retusjør

EIRIK ANDA

Utdannet fotograf med spesiell interesse for bedrift og reklamefoto. Han er fleksibel og tar ethvert oppdrag på strak arm, selv utenfor sitt spesialfelt. Bare spør! Utfører mirakler med gamle slitt bilder og gjenskaper de verdifulle minnene så de blir så gode som nye. Eirik er i tillegg vår studio-sjef, så leie avtales i all hovedsak med ham.
eirik@ffpas.no

Eirik

Fotograf

SOFIE TJEMSLAND

Vårt nyeste tilskudd er spesialist på kjæledyrfotografering. Sofie driver aktivt med agility så hun har garantert kontroll på hunder, men også andre dyr er velkomne til å bli fotografert. Om du ønsker studiobilder eller «on location» så ordner vi det. Sofie vil gradvis delta i vår øvrige fotograferingsvirksomhet.
sofie@ffpas.no

Sofie Tjemsland

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Spørsmål 1:

Hvor lang tid må jeg regne med at overføringen tar?

Tiden kan variere litt etter hvor stor pågang vi har pluss hvor omfattende ordren din er. Hvis du for eks. har 12 timers opptak, tilsvarer det også 12 timers arbeid. Men vi regner med ca. 1-2 uker fra dagen vi mottar opptakene. Dersom du har en ordre som haster, er det bare å ta kontakt så finner vi nok en løsning!

Spørsmål 2:

Er minnene mine i trygge hender?

Når vi mottar din ordre blir alt lagret og sortert i bokser med kundenavn. Ved overføring til minnepenn blir filene sikkerhetskopiert for en liten periode dersom det skulle skje noe med produktet ditt etter levering. Dersom du har spesielle ønsker for sletting eller langring av filer, er det bare å ta kontakt. Alle filer blir lagret med både kundenavn og tittel på kassetten slik at det er lett å spore f.eks. en videofil tilbake til originalkassetten.

Spørsmål 3:

Bruker dere lerretter eller speil når dere digitaliserer smalfilm?

Nei, vi benytter oss av spesiallagde maskiner designet for akkurat det vi driver med.

Spørsmål 4:

Hvilke filformater leverer dere?

Når vi overfører til USB blir filene levert i MPEG4, og når det er til DVD leveres de som .VOB format.

Spørsmål 5:

Kan jeg få et prisoverslag på hva ordren vil koste før jeg leverer den?

Prisene variere etter hvor mange timer opptak du faktisk har. Derfor er det litt vanskelig i gi deg en eksakt pris, men du har mulighet til å regne ut en omtrentelig pris med vår pris-kalkulator.
Du finner også oversikter på priser rundt på de ulike sidene, alt etter hva du ønsker å få overført.

Video Smalfilm

Spørsmål 6:

Hvordan returnerer dere opptakene mine?

Dersom ikke noe annet er avtalt, returneres filmene dine som en registrert oppkravssending.